Vertrouwen & Veiligheid

Vertrouwen en veiligheid zijn voor Handlefy ontzettend belangrijke waarden. Dit proberen we te waarborgen en verder te ontwikkelen op verschillende manieren.

Persoonlijk en vertrouwelijk contact

Handlefy maakt het opslaan van spullen makkelijk door een combinatie van de innovatie app en de persoonlijke service. We zijn ons ervan bewust dat we persoonlijke spullen in onze handen krijgen die vaak zowel een intrinsieke als emotionele waarde hebben. Hier gaan we uiterst zorgvuldig mee om. 
We helpen je graag en geven graag antwoorden op je vragen. Je kan ons altijd op verschillende manieren bereiken. Persoonlijke en professionele service vinden we belangrijk. 

Betrouwbaarheid

We doen er alles aan om het vertrouwen te verhogen. Dit doen we op verschillende manieren zoals veilige systemen die de data in de app beschermen, open en persoonlijk contact richting klanten en een strenge screening op partners waar we mee samenwerken.

Opslag;
We slaan spullen op in een eigen afgesloten ruimte per klant. De spullen komen dus niet bij de spullen van anderen te staan. We werken alleen met gecertificeerde opslag partners en eigen locaties. Dit zorgt er voor dat we de kwaliteit van de opslag units kunnen waarborgen.Alle opslagruimtes zijn geventileerd, verwarmd en zijn uitgerust met goede beveiligingstechnieken. 

Ophalen en terugbrengen; 
We zorgen er voor dat de Handlers (sjouwers) goed gebriefd en getraind zijn zodat ze het niveau van de Handlefy-service uitstekend zullen uitvoeren. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops rondom veiligheid, klantgerichtheid en duurzaamheid. Door zorgvuldige verificatie zorgen we ervoor dat we altijd professionele, gecontroleerde en getrainde Handlers naar een klus sturen. 

Veilige betaling

Je betaalt veilig en vertrouwd via iDEAL of credit card. Als je een ophaalverzoek plaatst, zal een verificatie van € 0,01 plaatsvinden en zal er volgens na de eerste maand opslag een automatische incasso plaatsvinden. Deze automatische incasso zal steeds aan het einde van de maand worden verstuurd.