Thinking out of the box? Nu even niet.

November 7, 2019

Think inside the box, want je spullen opbergen in boxen is namelijk superhandig. Dus als je slim bent, ga je aan het inpakken en organiseren. En geef toe, je bent best slim toch?

Oke, het echte werk. Ga aan de slag met transparante opslagboxen van een praktisch formaat. Afhankelijk van wat je wilt opbergen, kunnen dit platte rolboxen zijn of grote vierkante boxen. Sorteer je spullen logisch per box, bijvoorbeeld winterspullen in de ene box en zomerspullen in een andere box. Label de boxen op de zijkant, kopse kant én de bovenkant. Hierdoor blijft het etiket makkelijk leesbaar, mocht je de dozen gaan stapelen. Maak foto's van iedere box en voeg de foto's toe in de Handlefy-app. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Stapel de boxen op om ruimte te besparen, schuif ze onder je bed of laat ze ophalen met Handlefy. Opgeruimd staat netjes. Golden oldie toch?

Maar wat zijn nou artikelen die het opbergen waard zijn? Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden kleding als zomerjassen en -schoenen, wintersport gerei of fiets benodigdheden die je eigenlijk maar een paar keer per jaar gebruikt. Maar denk ook aan kleine losse spullen die nu ergens stof happen. In een box blijven ze netjes bij elkaar, lekker opgeruimd. Desnoods zet je de box terug in de kast als je er nog plek voor hebt, zodat het er georganiseerd uitziet.


Heb je nou geen opbergkast tot je beschikking maar wil je je hele georganiseerde leven toch een beetje uit het zicht houden van elke willekeurige voorbijganger of de spontane visite? Laat de dozen ophalen door Handlefy met één druk op de knop of probeer de ruimte onder de trap, een lege plek tegen een muur of hoekje. Hang er een leuk kleed of gordijn voor. Al je spullen uit het zicht! Voor jou een truc, voor je volgende visite een waar creatief kunstwerk. Geen plek meer onder de trap? Wist je dat je een verhuisdoos met Handlefy al voor 2 euro in de maand kan laten opslaan?

  1. Koop wat boxen (liefste doorzichtig zodat je kan zien wat er inzit)
  2. Sorteer je spullen logisch per box. Bijvoorbeeld een wintersportbox, of zomerjassenbox.
  3. Label je box op de zijkant, kopse kant en bovenkant. Maak er een foto van met de Handlefy app.
  4. Verstop je box(en) in een lege plek in je huis of nog beter en makkelijker: laat je box ophalen door Handlefy zodat je er echt geen omkijken meer naar hebt

Verder lezen? Neem een kijkje bij onze andere blogs

January 29, 2020

Opslag voor je inboedel, traditioneel vs. Handlefy?

Het opslaan van je spullen is via de traditionele manier niet zo eenvoudig als je zou denken. Al helemaal niet als het om een inboedel gaat. Maar, met Handlefy is dit veranderd.

Lees meer
February 11, 2020

Brabant Startup Fonds investeert in organiseer platform Handlefy

Het Brabant Startup Fonds (BSF) heeft, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een investering gedaan in Handlefy.

Lees meer
November 21, 2019

Waarom flexibel omgaan met je spullen steeds belangrijker wordt

Wellicht heb je het al vaker voorbij horen komen: Nederlandse steden worden steeds groter. Urbanisatie reist de pan uit.

Lees meer