Opslag voor je inboedel, traditioneel vs. Handlefy?

January 9, 2020

Iedereen die gaat verhuizen, gaat verbouwen, of net nieuwe meubels heeft gekocht, en die in het verleden zijn/haar (oude) inboedel extern heeft opgeslagen, weet het maar al te goed; het opslaan van je spullen is niet zo eenvoudig als je zou denken. Wanneer je jouw spullen in een opslag wilt opslaan ben je vaak een hele hoop tijd, geld en moeite kwijt. En dan zit je vaak ook nog eens vast aan lange contracten, verborgen kosten, een hoge borg en moet je vaak bijbetalen voor een verzekering. Gelukkig is er een veel voordeliger, makkelijker en innovatiever alternatief. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij je inboedel opslaan en hoe dit makkelijker kan? Je leest het in dit artikel wat het verschil is tussen de traditionele opslag en de full-service opslag van Handlefy.

Het nadeel van de traditionele opslagbedrijven

De meeste mensen die op zoek zijn naar een manier om hun inboedel op te slaan konden tot voor kort alleen maar terecht bij de traditionele opslagbedrijven. Je kent ze wel, de bekende partijen met bijvoorbeeld het geel/blauwe logo of het rode logo. Echter zitten er een aantal grote nadelen aan deze manier van opslaan. Op de eerste plaats ben je vaak veel te veel geld kwijt voor de opslag, al helemaal als je veel spullen hebt die opgeslagen moeten worden, zoals bij een inboedel vaak het geval is. Nu je hele inboedel aardig wat ruimte in beslag neemt, kan dit bedrag aardig oplopen. Laat staan al het sjouwwerk! Dit is verre van optimaal. Tijdens bijvoorbeeld een verhuizing heb jij namelijk wel wat anders aan je hoofd. Je hebt vast helemaal geen zin om veel te tillen, een vrachtwagen te huren, en meerdere uren te besteden aan al het uitzoekwerk. Dit maakt de normale opslagbedrijven niet bepaald de beste optie voor de mensen die hun inboedel eenvoudig en voordelig willen opslaan. Gelukkig is er nu een alternatief.

Maak kennis met Handlefy

Wij van Handlefy pakken het op gebied van opslag en service net even wat anders aan. Bij ons is het mogelijk om op een voordelige en vooral toegankelijke wijze jouw spullen op te laten slaan in een opslagruimte. Goed, hoe werkt dit dan vraag je je af? Met de Handlefy app kan je in je eigen account een aantal foto’s maken van je spullen die je wilt opslaan in de opslagruimte. Vervolgens kan je een selectie maken van de spullen die door Handlefy moeten worden opgehaald. Wij komen dus je spullen ophalen. Geen sjouwwerk voor jou dus. Door het gebruik van de app van Handlefy zal je in staat zijn om direct te zien wat de kosten zijn voor de opslag. Je betaalt alleen voor de kubieke meters die je ook echt gebruikt. Bijkomend voordeel is ook dat je geen borg betaald en dat je spullen standaard verzekerd zijn. Wel zo fijn! En ja, dit is al berekend in de prijs die je ziet in de app. Dit zorgt ervoor dat je veel meer duidelijkheid zult hebben in de daadwerkelijke kosten voor de opslag en dus vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Jij bepaalt zelf wanneer we bij jou op de stoep staan om je spullen te komen ophalen. Wel zo makkelijk! Onze app zorgt ervoor dat een inboedel opslaan een stuk eenvoudiger wordt dan voorheen. Hierdoor hoef je niet meer aan te kloppen bij de dure opslagbedrijven of heel veel uit te zoeken maar kan je voor een schappelijk en direct inzichtelijk tarief alle spullen onderbrengen bij onze opslagruimtes zonder zelf te sjouwen. Voor je het weet heb je alles zonder gedoe geregeld en kan jij je weer focussen op andere dingen. Lekker handig dus!

Dus nog even alles op een rijtje:

Traditioneel:

 • Veel uitzoekwerk
 • Hoge kosten
 • Je betaalt ook de voor ongebruikte ruimte (lucht)
 • Eerst offertes op te vragen
 • Zelf sjouwen
 • Vrachtwagen huren
 • Borg betalen
 • Niet standaard verzekerd
 • (vaak) verborgen kosten

Handlefy:

 • Direct overzicht met de app
 • Bespaar tot 50% kosten t.o.v. traditioneel
 • Betaal alleen voor de daadwerkelijke kubieke meters van je spullen
 • Zie direct jouw prijs in de app
 • Wij sjouwen
 • Wij doen het transport
 • Betaal geen borg
 • Standaard tot 5.000 euro verzekerd
 • De prijs in de app is de prijs (geen verborgen kosten. Beloofd!)


Ook overtuigd? Er zijn al duizenden spullen in de app gezet en opgeslagen. De service van Handlefy wordt beoordeeld met 4.8/5 sterren.

Download hier de app. Of als je nog vragen hebt, dan horen we dat graag. Je kan met ons bellen, chatten, Whatsappen en emailen. We helpen je graag!

Verder lezen? Neem een kijkje bij onze andere blogs

June 24, 2021

Opslag voor je inboedel, traditioneel vs. Handlefy?

Het opslaan van je spullen is via de traditionele manier niet zo eenvoudig als je zou denken. Al helemaal niet als het om een inboedel gaat. Maar, met Handlefy is dit veranderd.

Lees meer
June 24, 2021

Thinking out of the box? Nu even niet.

Think inside the box, want je spullen opbergen in boxen is namelijk superhandig. Dus als je slim bent, ga je aan het inpakken en organiseren. En geef toe, je bent best slim toch?

Lees meer
June 24, 2021

Brabant Startup Fonds investeert in organiseer platform Handlefy

Het Brabant Startup Fonds (BSF) heeft, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een investering gedaan in Handlefy.

Lees meer