Brabant Startup Fonds investeert in organiseer platform Handlefy

November 21, 2019

Het Brabant Startup Fonds (BSF) heeft, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een investering gedaan in Handlefy, een onafhankelijk platform voor het managen van spullen. Handlefy kan met deze investering de bestaande app doorontwikkelen met nieuwe diensten als ‘on demand’ opslag, delen en verzekeren.

“Deze startup heeft zich bewezen tijdens ons IRP (Investor Readyness Program). Al snel werd duidelijk dat hier een stevig en ervaren team een innovatieve app aan het ontwikkelen is” aldus Robbert van der Stelt van de BOM. BSF directeur Gerard Spanbroek: ”Wij zien enorme kansen voor Handlefy en dragen met deze investering graag bij aan de verdere ontwikkeling van dit zeer schaalbare systeem met internationale potentie”.

In de creatieve hub De Mengfabriek in Den Bosch, werkt het tienkoppige team van Handlefy aan de doorontwikkeling en marktintroductie van het platform. CEO Koen Houtappels: “Je hebt alles in je telefoon, behalve je spullen. Met Handlefy kun je je spullen op de zaak en thuis nu met je telefoon overzichtelijk maken en beheren. Onafhankelijk van aanbieders, dus met de beste keuzes voor de gebruiker.”

Net als al je digitale zaken, kun je met de ze app nu ook je fysieke spullen organiseren en beheren in je telefoon. Met een simpele handeling kun je externe opslag regelen en services als verzekeren en transport activeren. Je houdt overzicht, zit letterlijk aan de knoppen en laat je spullen ophalen en terugbrengen wanneer je dat wil. Volgens het BSF kunnen bedrijven veel geld besparen door het gebruik van deze app.

Eind januari 2019 zal de 2.0 versie van de Handlefy app in de App Store en in Google Play staan.

Verder lezen? Neem een kijkje bij onze andere blogs

June 24, 2021

Waarom flexibel omgaan met je spullen steeds belangrijker wordt

Wellicht heb je het al vaker voorbij horen komen: Nederlandse steden worden steeds groter. Urbanisatie reist de pan uit.

Lees meer
June 24, 2021

Opslag voor je inboedel, traditioneel vs. Handlefy?

Het opslaan van je spullen is via de traditionele manier niet zo eenvoudig als je zou denken. Al helemaal niet als het om een inboedel gaat. Maar, met Handlefy is dit veranderd.

Lees meer
June 24, 2021

Brabant Startup Fonds investeert in organiseer platform Handlefy

Het Brabant Startup Fonds (BSF) heeft, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een investering gedaan in Handlefy.

Lees meer