Spullen opslaan zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Wij zijn een opslagdienst met een missie.

Hoe is Handlefy ontstaan? Het was oprichter Koen, die aan het eind van de zomer in zijn tuinstoel zat: “Met de herfstdagen voor de boeg wilde ik graag mijn tuinset opslaan, maar ik zat niet te wachten op al het gedoe van opslag regelen. Toen kreeg ik die typische gedachte: dit moet toch makkelijker kunnen?." Koen sprak deze gedachte uit aan Bart, die het met hem eens was: “We leven in een tijd waarin je bijna je hele hebben en houden kunt beheren vanuit je broekzak, maar het opslaan van je spullen is dan zo’n gebeuren, dat kan niet." Koen en Bart zijn vanaf dat moment gaan werken aan het idee om opslag leuker en makkelijker te maken. Zo werd Handlefy geboren.

Handlefy, wat doen jullie nu eigenlijk?

Handlefy is een digitale dienst voor fysieke opslag van spullen.
Met de Handlefy app kun je objecten documenteren, laten ophalen, laten opslaan en (terug)brengen wanneer het schikt. De app met achterliggende software, het gemak en onze service maken Handlefy uniek. Je kan dus alles via de app in gang zetten en spullen laten opslaan en terug laten brengen. Je telefoon is je gereedschap, Handlefy doet de rest.

Brabant Startup Fonds

Handlefy wordt gesteund door het Brabants Startup Fonds (BSF). BSF is een fonds dat is opgericht door de Provincie Noord-Brabant. De provincie wil zo een bijdrage leveren aan de ondersteuning van Brabantse startups, zodat deze jonge bedrijven innovaties kunnen ontwikkelen en in de markt kunnen zetten.

Team

Team van Handlefy

Koen Houtappels

CEO - Directie
Team van Handlefy

Bart op het Veld

CCO - Directie
Team van Handlefy

Marvin Molijn

Head of Marketing
Team van Handlefy

Joey van Sommeren

Digital Product Designer
Team van Handlefy

Merijn van Wouden

Full-Stack Developer
Team van Handlefy

Jeffrey Hamers

Back-end Developer
Team van Handlefy

Charles Goevaers

Aandeelhouder

Vacatures

Als snelgroeiende startup hebben we veel talentvolle handen nodig.
Wil jij elke ochtend binnenlopen op een van de tofste creative hotspots van Den Bosch? Wil jij de zon zien opkomen aan de Dieze-kade bij de Mengfabriek en onderdeel zijn van een te gekke plek in ontwikkeling, dan zoeken wij jou! Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie!

Breng me naar de vacatures