Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan; hieronder kun je onze veel gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de chat, whatsapp, email of telefoon. We helpen je graag!

Wat is Handlefy?

Handlefy is een startup met een innovatieve service waardoor het (extern) opslaan van spullen heel gemakkelijk wordt.Wij houden niet van moeilijk doen. Met een paar drukken op de knop halen wij jouw spullen op, slaan we ze veilig op en brengen ze weer netjes terug. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. We'll Handle it For You.

Geen gedoe meer; geen offertes opvragen, opslag huren, borg betalen, passend vervoer huren, sjouwen, vrienden bellen om mee te helpen, inladen, uitladen etc.

Hoe werkt Handlefy?

1. Download de Handlefy app. Maak via de app foto’s van je spullen.
2. Selecteer welke spullen je wil opslaan. Je ziet direct wat de prijs is om het op te slaan (zie hier wat prijs voorbeelden). Druk op de knop om de spullen te laten ophalen.
3. Onze Handlers halen je spullen op, op een moment waarop het jou uitkomt. Je spullen worden naar een geventileerde en beveiligde opslag gebracht.
4. Als je je spullen of losse items weer terug wilt hebben, selecteer je deze in de app en wij bezorgen jouw spullen dan weer netjes terug bij jou aan de voordeur.Vind hier een uitgebreide uitleg over hoe de app werkt met duidelijke screenshots.

Wat maakt Handlefy uniek?

Wij vinden het tijd voor verandering in de verouderde opslag industrie. Het opslaan van spullen gaat vaak gepaard met veel gedoe en geregel. Zo moet je bijvoorbeeld een opslag voor lange tijd huren, borg betalen, een bus of een aanhanger huren, weer borg betalen, spullen sjouwen, inladen, uitladen etc. Bij Handlefy bieden we je dezelfde veilige manier van opslaan, alleen dan zonder gedoe. Zo regelen we ook het vervoer, heb je een handig overzicht van je spullen in de app en hoef je enkel op een knop te drukken op je spullen te laten opslaan! Veel makkelijker! Oftewel, bij Handlefy:

1. Betaal je geen borg
2. Wij komen je spullen ophalen en weer terugbrengen
3. Zijn je spullen altijd verzekerd
4. Heb je een gemakkelijke en overzichtelijke app. Hou controle over jouw spullen
5. Je spullen staan altijd in een beveiligde en geventileerde opslag.

Waarvoor kan ik Handlefy gebruiken?

Je kan Handlefy gebruiken voor enkele items, hele inboedels of alles wat daar tussen in zit. Zo kan je in de winter gemakkelijk je wielrenfiets opslaan bij ons, en in de zomer je ski spullen. Maar ook als je aan het verhuizen bent en tijdelijk extra ruimte nodig hebt voor je inboedel, kun je Handlefy gebruiken. Bekijk hier wat extra voorbeelden en de prijzen.

Wat kan ik opslaan?

Zo’n beetje alles! Voorbeeld: fietsen, verhuisdozen, banken, je koffiemachine, ski-spullen.

Wat zijn de formaten die jullie kunnen opslaan?

We hebben geen maximum (of minimum) betreffende de formaten die we kunnen opslaan.Tip: aangezien je per m3 betaalt; kijk eens naar spullen die je kan demonteren zoals de tafelpoten van een tafel. Plak de poten plat aan de onderkant van de tafel vast, of bindt ze samen met een touw. Dit scheelt aanzienlijk in m3.

Kan ik Handlefy gebruiken als zakelijk klant?

Uiteraard. Geen probleem! Heb je specifieke vragen of wensen, neem contact met ons op. We helpen je graag.

Is er een maximum aan aantal kilo's dat jullie opslaan?

Nee. Onze Handlers (sjouwers) zijn zeer sterk! Heb je wel iets uitzonderlijks zwaar; bijvoorbeeld een kluis, laat het ons dan van tevoren even weten. Dan zorgen wij ervoor dat we onze sterkste Handlers met het juiste materiaal je kant op sturen!

Waar is Handlefy actief?

Handlefy heeft een sterke focus op de gebieden Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen en Helmond maar heeft een landelijke dekking in Nederland zodat je overal van de Handlefy service kan genieten.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

U kan ons bereiken via de telefoon (085 - 06 56 79 8), email (support@handlefy.com) of via de chat op onze website (zie knop rechts onder). Bekijk onze contactpagina.

Wat zijn de kosten voor het ophalen en terugbrengen van mijn spullen?

Het ophalen en terugbrengen van je spullen is op dit moment € 39,-. Bekijk hier enkele voorbeelden van de totale kosten: Prijzen.

Hoe lang kan ik mijn spullen opslaan?

Er is geen maximum! Hou er wel rekening mee dat een maand de minimale termijn is dat we kosten in rekening brengen. Je kan nog steeds per dag je spullen laten ophalen echter rekenen we een vol maandbedrag de eerste 31 dagen. Na de 31 dagen rekenen we dagprijs.

Waar slaan jullie de spullen op?

Bij Handlefy zijn uitsluitend gerenommeerde opslaglocaties aangesloten. Jouw spullen worden, afhankelijk van je locatie, naar de dichtstbijzijnde, aangesloten opslaglocatie gebracht. Hier worden je spullen netjes opgeslagen. Dit gebeurd altijd in een beveiligde en goed geventileerde locaties.

Zijn mijn spullen veilig?

Al onze opslaglocaties zijn beveiligd met video camera's, sterke deuren en speciaal ontwikkelde sloten. Voor een extra veilig gevoel zijn je spullen ook nog eens standaard tot € 5.000 verzekerd.

Kan ik bij mijn spullen?

Het is niet mogelijk om zelf de opslaglocatie te bezoeken. Echter zorgen we er voor dat jouw spullen worden opgehaald, worden opgeslagen en ook weer worden teruggebracht wanneer jij dat wilt. We kunnen ook losse objecten terugbrengen, zodat de overige objecten gewoon nog in de opslag kunnen blijven staan. Wanneer er echter sprake is van een uitzonderlijk geval kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we gezamenlijk een oplossing kunnen bedenken.

Worden mijn spullen opgeslagen met spullen van andere klanten?

Nee. De spullen van iedere klant worden apart opgeslagen in een eigen afgesloten opslagruimte.

Wat voor een verzekeringsdekking biedt Handlefy voor mijn spullen?

Je spullen zijn vanaf het moment dat onze Handlers ze ophalen tot en met het moment dat ze weer zijn teruggebracht verzekerd tot € 5.000, met een eigen risico van € 250. Mocht je een hogere verzekering willen, neem dan even contact met ons op.

Hoe bereid ik mij voor op het ophalen van mijn spullen?

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, halen wij je spullen op vanaf jouw voordeur op de begane grond. Dit betekent dat de spullen ingepakt moeten zijn en klaar zijn voor transport.

Hoeveel kost het ophalen van mijn spullen?

Het ophalen van je spullen kost een vast bedrag van € 39,-.

Wat maakt Handlefy uniek?

Handlefy is een startup met een innovatieve service waardoor het (extern) opslaan van spullen heel gemakkelijk wordt.Wij houden niet van moeilijk doen. Met een paar drukken op de knop halen wij jouw spullen op, slaan we ze veilig op en brengen ze weer netjes terug. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. We'll Handle it For You.

Geen gedoe meer; geen offertes opvragen, opslag huren, borg betalen, passend vervoer huren, sjouwen, vrienden bellen om mee te helpen, inladen, uitladen etc.

Hoelang van te voren moet ik aangeven dat jullie het kunnen ophalen?

We werken met een minimum van 48 uur van te voren (weekenden en feestdagen niet meegerekend).

Hoe weet ik hoe laat mijn spullen worden opgehaald?

In de app kan je zelf de datum en tijd aangeven dat je spullen opgehaald wilt hebben, of juist terug gebracht wilt hebben. We sturen je altijd een notificatie als we onderweg zijn naar je.

Hoe kan ik het geplande ophalen van mijn spullen annuleren?

Je kunt het geplande ophalen van je spullen annuleren via de app bij het overzicht 'orders', of door uiterlijk 48 uur van te voren een mailtje te sturen naar: info@handlefy.com.

Wie haalt mijn spullen op?

Je spullen worden opgehaald door Handlers (onze sjouwers). Je kan ze herkennen aan de opvallende gele Handlefy kleding! Wij kullen ons tijdens het ophalen van je spullen altijd legitimeren, zodat je zeker weet dat je spullen in goede handen zijn.

Hoe kan ik het terugbrengen van mijn spullen inplannen?

Het inplannen van een afspraak voor het terugbrengen van jouw spullen is heel eenvoudig. Wanneer je in onze app de spullen selecteert welke jij terug wilt in het overzicht 'in opslag', krijg je de mogelijkheid ‘return storage’. Net als met het laten ophalen van je spullen, kun je dan makkelijk een afspraak inplannen voor het terug laten brengen van jouw spullen op een tijd dat het jou uitkomt!

Hoeveel kost het terugbrengen van mijn spullen?

Het terugbrengen van je spullen kost een vast bedrag van € 39,-.

Wat maakt Handlefy uniek?

We'll Handle it For You.

Geen gedoe meer; geen offertes opvragen, opslag huren, borg betalen, passend vervoer huren, sjouwen, vrienden bellen om mee te helpen, inladen, uitladen etc.Handlefy is een startup met een innovatieve service waardoor het (extern) opslaan van spullen heel gemakkelijk wordt.Wij houden niet van moeilijk doen. Met een paar drukken op de knop halen wij jouw spullen op, slaan we ze veilig op en brengen ze weer netjes terug. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Hoe kan ik het geplande terugbrengen van mijn spullen annuleren?

Wat gebeurt er wanneer ik al mijn spullen heb laten terugbrengen?

Wanneer je geen spullen meer hebt opgeslagen en alles is teruggebracht, is automatisch het contract beëindigd. De automatische betaling wordt dan dus ook stop gezet. Je spullen blijven wel in de app staan, mocht je ooit beslissen het toch nog eens op te willen slaan.

Hoeveel kost opslag via Handlefy?

Bekijk hier wat voorbeelden van de prijs. Het unieke en innovatieve algoritme in de Handlefy app rekent automatisch uit hoeveel de service van Handlefy gaat kosten, specifiek voor jouw spullen. Altijd een prijs op maat dus! Als je de prijs wilt zien: voeg jouw spullen toe in de app, selecteer de spullen en druk op "naar opslag brengen". Je krijgt een prijsoverzicht te zien zonder ergens aan vast te zitten. De kosten die je te zien krijgt, zijn de totale kosten. Geen verbogen kosten. Beloofd!

Na de eerste maand opslag kan je per dag opzeggen. Je betaalt dan ook alleen de dagen dat je gebruik maakt van Handlefy, en dus betaal je niet voor de resterende maand. Wel zo eerlijk. Daarnaast betaal je alleen voor m3 van je spullen en niet voor een grote opslagruimte met extra m3, die je niet volledig benut. Wel zo eerlijk.

Om je een indicatie te geven van de maandprijs, hebben we op deze pagina wat voorbeelden staan. Als je vragen hebt, horen we het graag! Contact.

Hoe werkt Handlefy?

Je betaalt via een automatische incasso. Deze wordt aan het eind van de maand geïncasseerd voor de dagen dat je die maand gebruik hebt gemaakt van de opslag.

Hoe werkt de betaling?

De betaling werkt met een maandelijkse automatische incasso. Voordat je een eerste verzoek plaatst voor het ophalen van je spullen, wordt er 0,01 in rekening gebracht ter verificatie van je rekening.

Hoe verloopt het betaal en facturatie-proces?

Je betaalt via een automatische incasso. Deze wordt aan het eind van de maand geincaseerd voor de dagen dat je die maand gebruik hebt gemaakt van de opslag.

Wat is handlefy?

Neem even contact met ons op en dan gaan we het zo snel mogelijk uitzoeken!

Wat moet ik doen als mijn product niet tussen de formaten staat?

Je kan altijd handmatig je eigen formaten van het item ingeven. Bij een uitzonderlijk object kan je het best even contact met ons opnemen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

1. Geen paniek.
2. Als je de app opent, zie je onder aan het scherm een optie om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je krijgt direct een email met wachtwoord-herstel link in je inbox (check je spam-mapje eventueel). Mocht dit niet werken, neem even contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons een berichtje met je vraag en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Dankjewel! We hebben je vraag goed ontvangen.
Oeps. Er ging iets mis, probeer het nog eens of probeer het via een van onze andere kanalen.