Duurzaamheid

CO2 ritten

We proberen ons huidige wagenpark zo zuinig en efficiënt mogelijk in te zetten om hiermee de CO2 uitstoot te verminderen. Dit doen we door ritten effectief te plannen, opdrachten te combineren waar mogelijk, geen extra kilometers te rijden en door de juiste instructies aan onze Handlers te geven om zo zuinig mogelijk te rijden. Daarnaast doen we kleine acties zoals strenge controle om de bandenspanning op peil te houden en hebben een strak onderhoudsschema van het wagenpark.
We streven naar een volledig elektrisch wagenpark dat opgeladen wordt door groene energie.

CO2 compensatie

Daarnaast compenseren we op kwartaalbasis onze CO2 uitstoot door samen te werken met de stichting: Trees For All. Deze stichting zorgt er voor dat er wereldwijd bomen worden gepland om de CO2 uitstoot te compenseren. https://treesforall.nl/

Handlefy Kantoor

Het kantoor is gehuisvest in een monumentaal pand, De Mengfabriek, gelegen op het terrein van de Tramkade in Den Bosch. Het is rond 1909 gebouwd. De Mengfabriek is een broedplaats en een living lab. Het is een partij van betekenis op het gebied van stedelijke transitie, sociale innovatie en talent development. In de Mengfabriek ontstaat een circulair netwerk van ervaren ondernemers, startups, kunst-, cultuur- en onderwijsinstellingen.

Daarnaast is Handlefy onderdeel van de Innovation Hub, een open
co-workspace in de Mengfabriek waar we met een aantal creatieve ondernemers en teams samenwerken. Binnen deze omgeving wordt creativiteit, samenwerken en leren gestimuleerd. Met gezamenlijke projecten, lunches en borrels is er sprake van een sterke Innovation Hub community. Kom vooral eens langs!